• Register

Mojega naslova ni med seznamom študentov

+1 vote
179 views
Mojega gmail naslova ni med seznamom študentov za vpis v spletno učilnico ladisk. S tem istim naslovom sem tudi ustvaril račun (username: pv) na forumu ampak nikakor nisem našel linka za potrditev v predalu. Zato sem se sedaj prijavil s študentskim mejlom.

 

Lep pozdrav
asked Oct 4, 2022 by pv2 (190 points)

2 Answers

0 votes
 
Best answer
V sistem se morate nujno prijaviti z naslovom, na katerega ste prejeli uvodno sporočilo z navodili za pristop. Za večino je to digitalna identiteta UL (...@student.uni-lj.si).
answered Oct 5, 2022 by dgorjup (74,760 points)
0 votes
Verjetno ste med študenti, ki predmet opravljajo za nazaj.
Seznam takih študentov smo šele danes dobili iz referata, in smo vse že dodali v sistem, prejeli pa bi naj tudi že sporočilo z naodili za pristop k predmet (na naslov "...@student.uni-lj.si").

Če sporočila še vedno niste prejeli in se ne morete prijaviti prosim sporočite.
answered Oct 4, 2022 by dgorjup (74,760 points)
Predmet opravljam redno. Še vedno se ne morem prijaviti. Sporočilo z navodili sem dobil 29.9. in ker mi prijava ni uspela sem pristopil do profesorje po prvem predavanju, ki me je napotil sem.
Dobim sporočilo:
"Vašega naslova ni na seznamu študentov, zato prijava ni mogoča. Za več informacij se obrnite na izvajalca predmeta."
Poskusil sem se prijaviti z gmail naslovom, ki ga imam vpisanega v sistem VIS kot drugi e-naslov. Tudi ne vsebuje pike, kar sem zasledil da bi lahko bila težava.
Če ste se poskusili prijaviti z gmail računom (tudi, če ga imate kot dodatni naslov navedenega v VISu), in ne z naslovom, na katerega ste dobili uvodno sporočilo (...@student.uni-lj.si), je težava v tem.

V našem sistemu so izključno naslovi, ki smo jih prejeli iz VISa in na katere smo vam poslali uvodno sporočilo z navodili za pristop. V večini primerov so to naslovi digitalne identitete UL.

Ker gre za individualno težavo sem vas tudi kontaktiral na vaš UL naslov.
...