• Register

Error pri pošiljanju odgovora

+1 vote
223 views

Pozdravljeni,

naletel sem na kar veliko težavo in sicer neznano napaki pri pošiljanju odgovora za domačo nalogo, kateri je prikazan v priloženih slikah. Poskusil sem tudi na novo prenesti datoteke iz spletne strani in to na več računalnikih, vsi pa javljajo isto napako.

Zanima me, kaj bi to lahko sploh bilo.

Hvala za odgovore!

asked Mar 7, 2018 by Rok Kalister (1,090 points)
Malo sem pobrskal po forumu in uspel razbrati, ker je napaka tipa JSONDecodeError verjetno težava ni na mojem koncu?
Prav tako sem najprej uspel posredovati odgovor katerega mi je štelo za napačnega, a sem prepričan da je pravilen, saj so nekateri kolegi oddali rešitev enakega tipa in je le ta bila pravilna.

1 Answer

+1 vote
 
Best answer
Zelo težko je iz priloženih slik razbrati, kaj točno je narobe. Možno je, da je napaka res na naši strani. Pogledal sem vaš posredovan odgovor in ga ustrezno ocenil. Če boste še imeli podobne težave se oglasite do nas po vajah ali na govorilnh urah.
answered Mar 7, 2018 by dgorjup (69,330 points)
selected Mar 7, 2018 by Rok Kalister
Se opravičujem, šele sedaj vidim da slik ni moč povečati. Če je potrebno, vam lahko slike posredujem na mail oziroma če bodo še težave se bom oglasil na govorilnih urah.
Hvala za vse!
dober večer,
imam podoben problem z errorjem JSONDecodeError: Invalid control character at: line 1 column 192 (char 191). Pri ostalih nalogah ni bilo errorja.
hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni,

tudi jaz sem imel enako težavo.

Lep pozdrav
...