• Register

Težave ob prijavi v moj.ladisk.si

+9 votes
123 views
Ob poskusu prijave v moj.ladisk.si od mene zahteva administratorske pravice, ter polek pokaže podorben opis napake. Kot sem že opazil je ta tema že bila aktualna vendar ni odgovora kako to popraviti.

http://prntscr.com/cznhb2
asked Oct 27, 2016 by tadej.ales (1,050 points)
reopened Oct 27, 2016 by janko.slavic

3 Answers

+1 vote
 
Best answer
V tem primeru je šlo za prekoračitev dnevno zakupljenih kapacitet na googlovem strežniku. upam, da smo sedaj nastavili tako, da ne bo več omenjenih težav.

Doslej smo imeli omenjene težave dvakrat po cca 15min in bilo je prizadetih nekaj študentov. Če ste bili zaradi tega oškodovani, bomo reševali individualno v okviru razpisanih terminov govorilnih ur oz dodatnega dela v računalniški učilnici.

Za težave se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

lp,

JS
answered Oct 27, 2016 by janko.slavic (76,830 points)
+2 votes
Ti osebno pri Errorju 503 ne moreš narediti ničesar. Ponavadi se pojavi zaradi preobremenjenosti strežnika ali pa zaradi njegovega vzdrževanja. Error se pri preobremenjenosti ponavadi odpravi kar sam, ko je strežnik zmožen opraviti zahteve uporabnika
answered Oct 27, 2016 by Blaž Velkavrh (29,970 points)
+2 votes
Pozdravljen Tadej!

Kot že omenjeno, je 503 error izključno prisoten pri overload-anju kapacitete strežnika. Polno podobnih primerov ima tudi Google sam (npr tema: https://productforums.google.com/forum/#!topic/apps/ugCKUjrZHeE) kjer prihaja do overload-a, v tem dotičnem primeru, Google-Apps. Kot že omenjeno je to "temporary issue" na katerega pa uporabnik žal nima nikakršnega vpliva.

Overload <=> Preobremenitev
answered Oct 27, 2016 by aljazjelen (11,190 points)
...